Skip to main content

Collectia Asiakasverkkosivusto 4.0

Mitä se merkitsee sinulle?

Olemme innoissamme esitelläksemme Collectian asiakasverkkojärjestelmän version 4.0, joka sisältää jännittäviä parannuksia ja uuden ulkoasun. Tavoitteenamme on aina tehdä kokemuksestasi palveluidemme parissa parempi, eikä tämä päivitys ole poikkeus.


Kundeweb DK

Moderni ja intuitiivinen ulkoasu

Olemme työskennelleet kovasti parantaaksemme asiakasverkkosivustosi käyttökokemusta, ja ensimmäinen asia, jonka huomaat, on moderni ja intuitiivinen ulkoasu. Uusi suunnittelu tekee sivuston navigoinnista entistä helpompaa ja auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tiedot vaivattomasti.

Kundeweb DK

Parempi yleiskuva viesteistämme

Nyt viestimme luokitellaan aiheiden perusteella. Olemme myös lisänneet ominaisuuden, jonka avulla voit jakaa vastuuta kollegoillesi. Lisäksi merkitsemme tärkeät viestit punaisella, jotta voit helposti huomata ne, jotka vaativat välitöntä huomiota.

Kundeweb - afsluttet sag DK
Kundeweb - indstillinger DK

Uusia asetusmahdollisuuksia

Olemme parantaneet asetuksia niin, että voit nyt hallita sähköposti-ilmoituksia tapahtumista kuten maksusuunnitelman luomisesta tai tietyn tavoitteen saavuttamisesta käyttäen ”Oma profiili” -osioita. Ylläpitäjänä voit lisätä asiakasnumeroita muille työntekijöille, ja kaikki muutokset kirjataan ”Loki” -välilehdelle paremman yleiskuvan saamiseksi tapahtumista.

Kundeweb - indstillinger DK

Lisää hakuvaihtoehtoja

Kaksi uutta hakuvaihtoehtoa on nyt saatavilla, kun etsit tiettyä tapausta. Voit nyt myös hakea:

  • Puhelinnumero

  • Sähköposti

Kundeweb - telefon DK

Lisää uusia jännittäviä toimintoja tulossa!

Odota, että jatkamme uusien toimintojen ja ratkaisujen kehittämistä, jotka tekevät sinulle entistä helpommaksi asioiden hallinnan ja kommunikoinnin kanssamme.

Kiitämme sinua valinnastasi kumppaniksemme, ja jatkamme työskentelyä paremman kokemuksen takaamiseksi.