Lyhyt esittely

Collectia hoitaa perintätoimenpiteet asiakasta kunnioittaen ja johdonmukaisesti.
Optimoimme asiakkaidemme kassavirran ja minimoimme taloudellisia tappiot vasta kun autamme ylläpitämään hyviä asiakassuhteita. Huolehdimme nimestäsi ja brändistäsi koko prosessin ajan.

Filosofiamme on, että maksamatta jättäminen on vahinko tai tahaton virhe. Toimimme aina asiakkaitasi kunnioittaen. Näin varmistetaan, että asiakkaasi palaavat luoksesi.

Mielestämme olemme IT-yritys, joka tarjoaa asiakkaan asiakassuhteisiin. Olemme erikoistuneet perintäkäsittelyyn. Työskentelemme ja kehitämme prosessejamme digitaalisilla maxuratkaisuilla, big data: lla ja tekoälyllä. Tarjoaa auttavat virtaviivaistamaan ja nopeuttamaan asiakkaidemme saatavuutta perintää.

Collectia tarjoaa laskutus-, reskontra-, muistutus-, perintä- ja lakipalveluja. Edellä mainittujen lisäksi tarjoamme myös erilaisia ​​rahoitusmuotoja, kuten saatavien ja laskujen ostot.

Collectia perustettiin vuonna 1998 Tanskassa nimellä Transcom CMS A / S (Transcom) Tele2: n yhteydessä ja sillä on yli 20 vuoden kokemus laskutus- ja perintäpalveluista.

1.3.2016 Transcomista tuli Collectia yrityskaupan seurauksena. Nykyään Collectian omistaa pääomarahasto Silverfleet Capital. Silverfleet Capital on johtava pääomarahasto, jolla on yli 30 vuoden kokemus aktiivisena sijoittajana keskisuurissa eurooppalaisissa yrityksissä.