Skip to main content

Lyhyt esittely

Collectia on johtava teknologiayritys, joka on erikoistunut luotonhallintapalveluihin, mukaan lukien luottoluokitus, laskutus, perintä, maksujen käsittely ja saatavien seuranta. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, ja meillä on kahdeksan toimistoa Pohjoismaissa ja Saksassa. Ne työllistävät yli 300 omistautunutta työntekijää ja palvelemme yli 20 000 asiakasta eri puolilla Eurooppaa.

Olemme ihmisyritys sanan jokaisessa merkityksessä. Asialle omistautuneet työntekijämme ovat arvokkain voimavaramme. Collectia-perheen ihmiset koulutetaan korkeimpien standardien mukaisesti, ja he saavat jatkuvaa tukea ja koulutusta varmistaakseen, että velalliset saavat oikeudenmukaista, ammattimaista ja kunnioittavaa kohtelua, kun he ovat tekemisissä kanssamme. Uskomme vahvasti, että investoimalla henkilöstöömme on suuri merkitys parhaan mahdollisen palvelun tarjoamisessa asiakkaillemme ja velallisillemme.

Hyödynnämme uusinta teknologiaa, kuten tekoälyä, koneoppimista ja käyttäytymismallien tunnistusta, tehostaaksemme luottohallintaprosessejamme. Kokeneet työntekijämme tarjoavat asiakkaillemme tehokkaita, täsmällisiä ja luotettavia palveluita.

Collectia on ansainnut maineen luotettavana ja luotettuna kumppanina luottohallinnan alalla, koska olemme sitoutuneet eettisiin liiketoimintakäytäntöihin, teknologisiin innovaatioihin ja ympäristön kestävyyteen. Olitpa velkoja, joka haluaa hallita taloudellisia riskejäsi tai velallinen, joka haluaa oikeudenmukaista ja kunnioittavaa kohtelua, Collectia tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttyvät tilanteen vaatimukset.

Sen lisäksi, että haluamme kohdella velkaantuneita henkilöitä oikeudenmukaisesti ja käyttää innovatiivisia teknologiaratkaisuja, olemme myös sitoutuneet vähentämään ympäristövaikutuksiamme. Pyrimme jatkuvasti pienentämään hiilijalanjälkeämme ottamalla käyttöön kestäviä käytäntöjä ja teknologioita koko ryhmässämme.

Nykyään Collectian omistaa Silverfleet Capital, merkittävä Lontoossa sijaitseva pääomasijoitusyhtiö, jolla on yli 30 vuoden kokemus keskisuurista eurooppalaisista yrityksistä. Vuodesta 2016 lähtien Collectia on aloittanut kunnianhimoisen laajentumismatkan, joka sisältää lukuisia yritysostoja Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Saksassa ja Tanskassa. Tämä matka on saanut suuren vauhdin ja jatkuu hidastumatta lähiaikoina.

Nykyaikainen perintäyhtiö

Älykkäitä ratkaisuja sinulle ja asiakkaillesi

150 vuoden kokemuksestamme huolimatta olemme kaukana dinosauruksista tällä alalla. Olemme Pohjoismaiden johtavia perintäyrityksiä ja luomme tekoälyteknologialla dynaamisia ja tapauskohtaisia perintäprosesseja varmistaaksemme optimaalisen perinnän.

Yhdessä kokeneiden velkaneuvojien, käyttäjäystävällisten verkkoalustojen ja nykyaikaisten maksutapojen kanssa saamme asiakkaiden rahat takaisin nopeasti asiakassuhdetta vaarantamatta.

Tarkoituksemme

  • Tukea tervettä taloutta hoitamalla perintä ammattimaisesti, kunnioittavasti ja oikeudenmukaisesti. Tarjoamme täydellistä läpinäkyvyyttä sekä asiakkaillemme, että velallisillemme ja pyrimme olemaan johtava digitaalisen kehityksen alalla kaikilla nykyaikaisilla viestintäalustoilla ja yksinkertaisilla maksuratkaisuilla.

  • Olla Euroopan johtava digitaalinen, tehokas ja oikeudenmukainen kumppani luottojen arvioinnissa ja perinnässä.

Arvot

Collectiassa työskentelemme neljän arkielämäämme läpäisevän perusarvon pohjalta. Arvot ovat usein asioita, joista vain puhutaan. mutta Collectiassa me elämme heidän mukaansa.

Kunnioittava

Kunnioitamme ihmisiä, joita autamme heidän nykyisessä tilanteessaan. Tämä koskee velallisia, joille neuvomme maksamattomien velkojensa hoitamisessa asiakkaille, jotka luottavat Collectiaan velkojensa perintään. Luomme myös työntekijöillemme positiivisen työilmapiirin, joka perustuu luottamukseen, tasa-arvoon ja monimuotoisuuteen.

Intohimoinen

Collectian työntekijät ovat omistautuneita ja intohimoisia. He osallistuvat työhönsä ja ovat innostuneita. Haluamme asiakkaidemme tuntevan sitoutumisemme ja siksi on tärkeää kouluttaa työntekijöitämme kehittämään oikeanlaista asennetta ja lähestymistapaa.

Läpinäkyvä

Avoimuus helpottaa työntekijöiden, asiakkaiden ja velallisten yhteistyötä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Me Collectialla uskomme myös, että läpinäkyvyys luo ihmissuhteita, lisää tuottavuutta ja rakentaa luottamusta ihmisten välille.

Innovatiivinen

Arvioimme jatkuvasti prosessejamme ja järjestelmiämme, olemme uteliaita löytämään uusia ja parempia lähestymistapoja, ajattelemaan eri tavalla ja olemaan uusien trendien eturintamassa. Se näkyy työssämme datan ja prosessien digitalisoinnin parissa, sekä jatkuvassa optimointityössämme.

En Vihreämpi Collectia

Vastuullinen toiminta asiakkaitamme ja heidän asiakkaitaan, työntekijöitämme, ympäristöämme ja yhteiskuntaa kohtaan on juurtunut syvälle organisaatiokulttuuriimme. Vuodesta 2016 lähtien Collectia on ollut kunnianhimoisella laajentumismatkalla. Matka, joka on tähän mennessä muodostunut useista yritysostoista ulkomailla ja merkittävästä kasvusta Tanskan markkinoilla. Matkan ja taustalla olevan laajentumisstrategian rinnalla aloitimme ”Vihreämpi Colelctia” -projektin. Hankkeen tavoitteena on varmistaa, että Collectia saavuttaa tavoitteensa ympäristön kannalta kestävällä tavalla. Uskomme, että se tarjoaa sekä inhimillistä että liiketoiminnalista arvoa.