Skip to main content

Katso asiasi verkossa

Kirjaudu sisään MinunCollectiaan

Haluatko katsoa asiasi verkossa, maksaa avoimen laskun, lähettää meille viestin, pyytää maksusuunnitelmaa tai tehdä jotain muuta? Silloin sinun kannattaa kirjautua sisään MinunCollectiaan, joka antaa sinulle mahdollisuuden hallinnoida asiaasi.

Olemme valmiina auttamaan sinua chatportaalin kautta.

Oletko saanut kirjeen?

Jos olet saanut kirjeen tai puhelun Collectialta, se johtuu yleensä maksamattomasta laskusta.

Maksun viivästymisen syitä voi olla monia. Se voi johtua unohduksesta, et ehkä pysty maksamaan koko summaa kerralla tai jostain muusta syystä. Joka tapauksessa olemme käytettävissä auttamaan sinua.

Mitä maksuvaihtoehtoja on saatavilla?

Collectia tarjoaa useita erilaisia maksuvaihtoehtoja, jotka ottavat huomioon tarpeesi. Haluatpa maksaa pankkisiirrolla, korttimaksuna, SMS-maksuna, maksusuunnitelmalla tai jollakin muulla tavalla, se on sinun päätettävissäsi.

MinunCollectian kautta voit helposti ja turvallisesti päästä eroon velastasi.

Kirjaudu sisään ja maksa

Velan maksaminen verkossa on nopeaa, turvallista ja helppoa. Tarvitset vain kirjautua sisään asianumerollasi.

On tärkeää toimia maksuhuomautusten mukaan – vaikka et olisikaan samaa mieltä. Siksi suosittelemme aina kirjautumaan MinunCollectiaan asian hoitamiseksi.

Hoida maksamattomat laskut

Mieluummin tänään kuin huomenna

Syy laskun saamiseen voi olla moninaisia. Mutta oli syy mikä hyvänsä, on tärkeää, että otat yhteyttä velkojaasi mahdollisimman pian.

Dialogi on avainasemassa. Neuvottelemalla velkojasi kanssa mahdollisimman pian voit välttää velan kasvamisen. Voit esimerkiksi tehdä tämän maksusuunnitelmalla. Se ei ole aina mahdollista, mutta jos velkojasi suostuu siihen, voit maksaa velkasi erissä – yksinkertainen ja selkeä tapa päästä eroon veloista.

Keskusteleminen velkojien ja perintäyritysten kanssa on aina paras tapa edetä – riippumatta siitä, kuinka paljon rahaa sinulla on maksettavana. Useimmat ihmiset ymmärtävät taloudellisen tilanteesi, ja se pätee myös yritykseen, jolle olet velkaa rahaa.

MinunCollectia – avain velanmaksuun

Kaikilla, jotka ovat saaneet muistutuksen Collectialta, on pääsy MinunCollectiaan asianumerolla. Täällä annamme täydellisen läpinäkyvyyden asian suhteen ja autamme sinua pääsemään eroon velastasi.

  • Yksityiskohtainen yleiskatsaus asiasta

  • Maksa velkasi

  • Pyydä maksusuunnitelmaa

  • Saat neuvontaa