Skip to main content

Käyttö ja turvallisuus

Vakaa toiminta ja turvallisuus ovat tietysti meille tärkeitä prioriteetteja. Täältä voit lukea hieman siitä, kuinka hoidamme tietojasi ja varmistamme 99,9 % palvelinajan ilman katkoja.

Suojattu data

Collectia A/S suhtautuu turvallisuuteen vakavasti. Isännöimme palvelimiamme erittäin turvallisessa ja modernissa palvelinkeskuksessa, joka sijaitsee Tanskassa. Järjestelmien ja tietojen jatkuva varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti. Onnettomuuden sattuessa, palvelimme ovat käytössä hetkessä.

SSL-suojattu yhteys

Kaikki viestintä sinun ja Collectian välillä on suojattu SSL:llä. Tämä tarkoittaa, että tiedot lähetetään salattuina, joten muut eivät pääse tietoihin. Samaa tekniikkaa käyttävät myös pankit.

99,9 %:n käyttöaika

Collectialla on erittäin pitkä käyttöaika järjestelmissämme, mutta tietysti päivitysten ja parannusten yhteydessä saattaa esiintyä toimintahäiriöitä. Nämä päivitykset suunnitellaan yleensä tapahtuvan, kun useimmat ihmiset nukkuvat tai nauttivat viikonlopusta.

Korkea turvallisuustaso

Isäntäyrityksellämme on kansainvälinen ISO27001 -sertifikaatti, mikä tarkoittaa, että turvallisuus on huippuluokkaa. Ne ovat myös ISAE 3402 -yhteensopivia. BFIH tarkistaa tämän ja noudattaa ISO27001 -standardia.